Palstojen ja mökkien katselmus

Aika: 17.8.2019 klo 10:00

Lauantaina 17.8.2019 klo 10.00 alkaen palstojen ja mökkien katselmus

Tarkastetaan aidat ja niiden alustat, palstojen yleinen siisteys, rakennukset ja muut rakenteet, vesipisteet ja viemäröinnit, palovaroittimet ym.

Jos et ole itse paikalla ko. aikana, laita viesti info@virranniemi.fi tai puh. 040-7198327, sovitaan uudesta katselmusajasta.

Hallitus

Vuokrasopimus:

 1. Ryhmäpuutarhan ja palstan käyttöön nähden tulee vuokralaisen noudattaa vuokranantajan hyväksymiä järjestyssääntöjä ja antamia ohjeita sekä muutoinkin ottaa huomioon seuraavaa:
  1. Palstalle istutettavat hedelmäpuut (enintään 5 kpl), pensaat ja muut istutukset on sijoitettava niin, etteivät ne tuota naapureille ja kulkuteille haittaa ja vahinkoa.
  2. Palsta ja sitä rajoittavat käytävät, nurmikot ja ojat on vuokralaisen pidettävä puhtaana sekä kaikki roskat ja rikkaruohot on vietävä niille osoitettuun paikkaan. Kompostit on pidettävä siisteinä ja sijoitettava ryhmäpuutarhavalvojan osoittamaan paikkaan.
  3. Vuokralaisen on ajoissa ja määrättäessä yhteistoiminnassa toisten vuokralaisten kanssa ryhdyttävä toimenpiteisiin tuholaisten, kasvitautien sekä haitallisten rikkaruohojen leviämisen ehkäisemiseksi ja hävittämiseksi. Lisäksi vuokralaisen on suoritettava osuutensa yhteisistä kustannuksista ja osallistuttava tasapuolisesti yhteisten alueiden hoitoon.
  4. Palsta on aidattava ainakin katusivulta määräysten mukaisella pensasaidalla, joka saa olla enintään 1,8 m korkea tai vuokranantajan hyväksymällä yhtenäisellä lauta-aitatyypillä. Mökkien väliset pensasaidat on pidettävä hoidettuna molemmilta puolilta. Hallitus valvoo asiaa.
  5. Mökin mahdollisille lisärakennuksille tulee anoa lupa yhdistyksen hallitukselta. Saunan ja suihkun rakentaminen palstalle on ehdottomasti kielletty.
  6. Luonnonvaraisia puita ei saa kaataa ilman lupaa.
  7. Ryhmäpuutarhavalvojalle on varattava määrättyinä tarkastuspäivinä pääsy palstalle ja tarvittaessa puutarhamökkiin.

 

Järjestyssäännöt:

6 §       VUOKRAAJAN ON HUOLEHDITTAVA, ETTÄ PALSTAT JA NIITÄ RAJOITTAVAT OSAT TEISTÄ JA POLUISTA PYSYVÄT PUHTAINA ROSKISTA JA RIKKARUOHOISTA.

 • PENSASAIDAT ON PIDETTÄVÄ SIISTEINÄ JA LEIKATTAVA HEINÄKUUN LOPPUUN MENNESSÄ
 • LAJITTELE ROSKAT: RUOKIA JA RUOANTÄHTEITÄ EI ROSKALAATIKOIHIN
 • HÄVITÄ MÄTÄNEVÄT JA HAISEVAT JÄTTEET ITSE JOKO KOMPOSTOIMALLA TAI VIEMÄLLÄ NE ITSE POIS ALUEELTA. AVOKOMPOSTI TONTILLA ON KIELLETTY
 • KOMPOSTIT ON PIDETTÄVÄ HAJUTTOMINA
 • ALUEEN AVOKOMPOSTEIHIN SAA VIEDÄ VAIN RUOHONLEIKKUU- JA PUUTARHAJÄTTEITÄ KUTEN KUKKIEN VARSIA YM. EI JUUREKSIA TMS. ROTTIEN HERKKUJA
 •  PALAVAT RISUT JA OKSAT TUODAAN KENTÄLLE, JOSTA NE VIEDÄÄN POIS TAI HAKETETAAN
 •  LÄHIMETSIIN EI SAA VIEDÄ MITÄÄN ROINAA