Aiotko jäseneksi?

 

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään sääntöjen mukaan ensisijaisesti Kuopiossa asuvat henkilöt, alueelta palstan vuokrannut, mökin omistava henkilö. Poikkeustapauksissa yhdistyksen hallitus voi kirjallisen hakemuksen perusteella myöntää yhdistyksen jäsenyyden ja vuokraoikeuden tai jatkaa niitä henkilön kanssa, joka ei vakituisesti asu Kuopiossa. Ulkopaikkakuntalainen voi tehdä mökkikaupat vasta kun hallitus on hyväksynyt jäsen- ja vuokraoikeushakemuksen.

Palstojen lisärakentamiseen tulee anoa aina lupa hallitukselta ennen rakentamisen aloittamista. Mökkeihin ei saa rakentaa suihkua, saunaa eikä umpinaista terassia. Kaupunki on päivittämässä rakennustapaohjeita vuonna 2023.

Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistyksen alueella noudatetaan yhdistyksen järjestyssääntöjä.

Yhdistys tekee vuokrasopimuksen jokaisen mökin omistajan (tai omistajien) kanssa. Tontin vuokra maksetaan yhdistykselle jäsen-ym. kiinteiden maksujen yhteydessä. Kuopion kaupunki veloittaa vuokrat yhdistykseltä. Vuokrasopimuksesta ilmenee mm. jäsenehdot ja tontin hoitamiseen liittyvät vaatimukset.

Tutustu Asiakirjat ja lomakkeet-sivulla oleviin yhdistyksen sääntöihin, järjestyssääntöihin ja vuokrasopimuspohjaan jos olet kiinnostunut yhdistyksemme jäsenyydestä.